Månedens ide #19 – perlesommerfugle

2. august 2019 0 Af Kreative Pips

Jeg har rigtig længe haft de her sommerfugle i tankerne, og nu blev de endelig lavet. I lørdags kom vi hjem fra to ugers skøn ferie i Italien, og drengene og jeg satte os ned på kreaværelset (hov jeg mangler jo stadig at vise rundt på kreaværelset!). Mathias og jeg lavede perler, mens Oliver fik samlet noget LEGO.

Den store flotte sommerfugl har jeg fundet på Pinterest. Jeg har dog byttet farverne ud med lilla, da det er min yndlingsfarve.

Perle sommerfugl
Perle sommerfugl
Sommerfuglen er bevidst let bøjet, så vingerne bøjer væk fra plankeværket.

Jeg har tidligere i år pyntet køkkenhaven med perler – se mere her.

Mindre sommerfugle

Jeg har også lavet tre mindre sommerfugle, hvor ideen også er fundet på Pinterest. Jeg har ændret lidt på omridset og har så udfyldt den efter mine egne ideer.

Perle sommerfugl
Perle sommerfugl

Til den blå sommerfugl har jeg brugt:
18 sort
57 selvlysende blå
08 Blå
Lyseblå (ved ikke nummer)

Til den grønne sommerfugl har jeg brugt:
18 sort
55 selvlysende grøn
10 grøn
Pastellysegrøn (ved ikke nummer)

Til den lyserøde sommerfugl har jeg brugt:
18 sort
56 selvlysende rød
19 klar
neonpink (ved ikke nummer)

Jeg køber mine perler her (reklamelink) hos Hobbyshoppen, da de har et stort udvalg i forskellige størrelser poser. Samtidig kan jeg samtidig også købe PixelHobby (reklamelink) hos dem, så jeg slår to fluer med et smæk 🙂

Perlesommerfugle

Jeg har sat sommerfuglene fast med et søm i mit plankeværk, da jeg ikke har så stor tiltro til det billigere elefantsnot, jeg har liggende herhjemme… Better safe than sorry, ikk´? 🙂

Følg mig på Pinterest, Facebook og Instagram