Perlehygge

Perlehygge

25. november 2019 0 Af Kreative Pips

I den forgangne uge har jeg brugt masser af tid på perlehygge. Min eksmand og jeg har ændret lidt på vores fordeling af vores drenge, og det betød, at jeg havde Mathias alene hjemme både onsdag og torsdag. Og er der noget Mathias elsker, så er det perlehygge. Mathias lavede lidt forskellige mønstre på de små plader, mens jeg lavede lidt på de større plader

Brøndby julekugler

En af mine kollegaer ELSKER Brøndby, og da jeg ved, hun ikke er helt på toppen for tiden, ville jeg forkæle hende med gule og blå julekugler. Jeg googlede mønstre, men fandt ikke rigtig noget. Derfor måtte jeg selv designe, og det tog lige et par forsøg for at få bogstaverne på plads. Jeg har brugt en stor rund plade, samt perler i farver gul (nr. 03), blå (nr. 08) og sølvgrå (nr. 62). Farverne i parentes referer til HAMAs farvekoder.

Brøndby julekugler
På arbejdet arbejder vi med trivsel, så det gav god mening at lægge en lille besked ved julekuglerne 🙂
Brøndby julekugler

Mickey julekugle

D. 4. november fik jeg to nye kollegaer, og jeg står for oplæringen af den ene. Og vi klikker ret så godt, og jeg nyder hendes gode humør og lattermilde personlighed. Hun er i gang med at tage en masse af vores mange e-kurser, og derfor havde hun sine megafede hovedtelefoner liggende på sit skrivebord. De er med Mickey Mouse, og jeg er lidt misundelig på hende. Hun fortæller, at Mickey er hendes livs første kærlighed, og på vej hjem i bilen kommer jeg i tanke om, at jeg sidste år lavede en julekugle med Mickey i perler. Den kan du se her.

Mickey Mouse julekugle
Nu har jeg lavet en Mickey Mouse julekugle til hende – og hun fik også en lille anerkendelse med på vejen 🙂

Perlehygge med niecerne

I lørdags passede jeg mine to store niecer. Og for første gang skulle de overnatte hos mig. Det hele gik super fint. Min ældste niece ELSKER krea, så det var nemt at overtale med lidt perlehygge. Først lavede de deres plader fra sidst færdige, og så gik de i gang med noget nyt. Augusta på 4 har længe været vild med Gurli Gris, og da jeg lige scrollede ned over mine mange, mange screenshots på mobilen, fandt jeg Far Gris. Og ham skulle vi lave 🙂 Imens gik Mathilde igang med et juletræ fra Anja Takacs bog Julevenner (reklamelink).

perlehygge

Nu det var lørdag aften, skulle vi selvfølgelig se Den store bagedyst. Og ingen bagedyst uden hjemmebag. Jeg har lånt “Julebag” (reklamelink) af Annemette Voss på biblioteket, og jeg brugte hendes opskrift på julesnitter. Og så brugte jeg boysenbærmarmelade. I min familie hører boysenbærmarmelade til julen og til æbleskiver, så det blev altså til boysenbærsnitter. Og så pyntede jeg med hvid glasur og lidt orange og sort pynt. Det var en succes 🙂

boysenbærsnitter

Jeg har stadig masser af ideer med perler, men først skal jeg lige blive færdig med adventsgaverne og tøjet til dåben på søndag.

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram