Julepyntet hus

Julepyntet hus

2. december 2019 4 Af Kreative Pips

I går var en stor dag. Ikke blot var det 1. december OG 1. søndag i advent. Min lille niece Filippa blev også døbt i Ganløse Kirke. Men derudover var det 10 år siden jeg fik nøglerne til mit lille gårdhavehus. Og i år er jeg gået lidt amok med at julepynte mit lille hus. Lidt længere nede i indlægget kan du få ideer til et julepyntet hus.

Julepyntet hus

Jeg husker tydeligt, da jeg fik nøglerne (og jeg har sikkert nævnt det før her på bloggen). Jeg mødtes i huset med ejendomsmægleren, sælgers far samt lille Oliver i autostol. Sælgers far vil lige vise, at de har ladet nogle ting stå i skuret til mig. Og så smækker ejendomsmægleren hoveddøren. Alle nøgler ligger indenfor sammen med Oliver i autostolen…. Underligt nok havde sælgers far en husnøgle derhjemme, som han straks kørte efter. Men inden da nåede jeg at opdage at både hagelåge og havedør var ulåste (vi har siden skiftet begge og de kan ikke åbnes udefra). Så lille Oliver var ikke alene ret længe, og jeg husker ikke han var ked af det. Han var sgu en nem baby<3

Julestjerner

Lige efter jul sidste år købte jeg en masse juledims hos CC Hobby, og deriblandt var bl.a. de her stjernestrimler til udendørs stjerner (reklamelink). Og i år er de alle foldet og hængt udenfor. De røde og guldfarvede hænger udenfor huset, mens haven er holdt i sølv.

Julepyntet hus
Julepyntet hus

Glimtende julekugler i perler

I sommers pyntede jeg haven med sommerfugle i perler, og det er altså bare et godt materiale til udendørs brug. Ideen til julekuglerne fik jeg i en facebook gruppe med perle-entusiaster. Jeg har malet med lim (enten glimmerlim eller hvid skolelim) og så drysset en masse glimmer på. Det er gjort på begge sider af perlepladen.

Julepyntet hus
Min julekugle

Perler køber jeg ofte hos Hobbyshoppen (som nu er lukket), men de havde desværre udsolgt i fredags (i hvert fald af de farver jeg mangler). Glimmer kan købes i de fleste supermarkeder, Tiger og hobbybutikker.

Har du julepyntet dit hus med hjemmelavet pynt?

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram