Batman nederdel

19. februar 2020 2 Af Kreative Pips

Jeg har for nylig købt endnu en ICHI Kate blazer, denne gang i farven Pineapple (altså en lys gul). Problemet er, at jeg ikke rigtig har noget som passer til. Men så fik søde Henriette den gode ide, at jeg da kunne sy en nederdel i mit batman stof.

Always be yourself – unless you can be batwoman…

Nederdelen er syet efter mit eget simple mønster, som jeg lavede sidste forår. Jeg har endnu ikke fået lavet en nederdel med lommer, så det er stadig på to do listen.

Jeg havde min batman nederdel (og blazeren) på på arbejde i sidste uge, og jeg fik komplimenter fra kantinedamen samt et par kollegaer. Dagen efter havde jeg den på under rejsen til Tenerife. Stewardessen roste den og syntes den var super fin. Og ham guiden, som tjekkede os ind på hotellet, kommenterede den også. Han nævnte, at han aldrig havde set noget lignende. Og til det måtte jeg jo bare nævne, at jeg selv har syet den 🙂

Batman nederdel
Med en tynd sort top er den også perfekt til sommerbrug
Batman nederdel

Jeg har tidligere syet nogle babybukser i den fine stof, og nu må jeg snart få syet den hættetrøje som jeg har lovet til Oliver. Og måske kan der også blive et par bukser til Mathias. Han er nemlig stor fan af bløde bukser 🙂

Fastelavn er lige om lidt, men mangler du lidt inspiration til hjemmelavede kostumer eller pynt, kan du finde alle mine indlæg om fastelavn HER.

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram