Endnu en maxikjole

16. marts 2020 4 Af Kreative Pips

Sidste sommer syede jeg min første maxikjole. Efter vores familieferie på Tenerife i februar, fik jeg fundet mine to maxikjoler frem, og derfor fik jeg endelig fundet en lækker viscoejersey frem fra lageret. Og ret hurtigt blev endnu en maxikjole syet.

Jeg kan ikke huske hvor stoffet er fra, men den er super sommerlig og fin. Og med mine to forskellige Ichi Kate blazere kan jeg style kjolen ret forskelligt, og jeg glæder mig til at have den på på kontoret. Faktisk glæder jeg mig bare til at komme tilbage på kontoret, og så er tøjet fuldstændig lige meget…

endnu en maxikjole

Pt. er jeg som mange andre sendt hjem for at arbejde, og jeg savner virkelig mine kollegaer. Vi har et godt og tæt samarbejde, hvor vi har en løbende dialog om opgaverne. Og det er altså lidt sværere over telefonen og med børnene i baggrunden – men vi klarer vores opgaver og er dermed med til at sikre at vores ministerium fortsat kan løse de vigtige opgaver.

Men tilbage til syningen. Ud af stofresterne fik jeg syet en Minikrea undertrøje (Reklamelink) i str. 110/116, og den håber jeg min mellemste niece vil bruge.

Minikrea undertrøje

Og sidst men ikke mindst, fik jeg syet et par Minikrea trusser (Reklamelink) til mig selv. Så jeg kan simpelthen have matchende trusser på under kjolen – er det ikke bare sjovt? 🙂

Minikrea trusser

Jeg har masser af stof, nye mønstre og sylyst, desværre har jeg bare slet ikke tid og overskud til at sy. Jeg håber, ungerne falder lidt til ro efterhånden som de vænner sig til at være hjemme og skulle lave lidt lektier, mens jeg arbejder. Hvordan klarer I denne her uvirkelige corona-lukning?

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram