Boganmeldelse – Aldrig for altid

27. marts 2020 2 Af Kreative Pips

Jeg har læst og anmeldt bogen “Aldrig for altid” af Helle Kaare Lindberg.

Bogen “Aldrig for altid” er modtaget til anmeldelse.

Aldrig for altid

Fakta om bogen:
Titel: Aldrig for altid
Forfatter: Helle Kaare Lindberg
Udgivelsesdato: 4. marts 2020
Forlag: Silhuet

Fra bogens bagside læses:

“Jeg har virkelig glædet mig til at møde dig” siger han og smiler. Hun tager en slurk af champagnen. Hænderne ryster omkring glasset. Der er alligevel stor forskel på virkeligheden og på nettet, når det kommer til dates.

ALDRIG FOR ALTID er en tankevækkende fortælling om 16-årige Tilde, der fristes til at sælge nøgenbilleder på nettet. Selvom pengene er gode, er det ikke nok, og hun forvilder sig ud i et grænseland, hvor hun ikke længere kender sig selv.

Aldrig for altid

Min anmeldelse

Jeg slugte bogen på tre aftener, da ungerne (endelig) var puttet. Jeg blev draget ind i historien, fordi Helle virkelig formår at skrive, så jeg blev ramt på følelserne. Jeg blev fluks trukket tilbage til venindefnidderet i den tidlige ungdom.

Bogen begynder på et uskyldigt plan, hvor Tilde mangler penge. Og så sælger hun et par nøgenbilleder, men grænserne udvides langsomt uden hun selv lægger mærke til det. Pludselig er hun på en date med en lækker mand. Men hvor går grænsen egentlig?

Jeg kan rigtig godt lide, at der også kommer forelskelse med ind i historien. Og jeg genkender hele delen med, at man ikke kan vente med at ringe eller skrive til fyren. Man kan ikke helt styre sig. Selvom man godt ved at de fleste fyre/mænd hellere vil jage end jages. Men Tilde er kun 16 år, og hun har meget at lære om kærlighed og livet.

Jeg vil anbefale især unge at læse bogen, men voksne kan helt sikkert også lære noget ved at læse den. Helle har virkelig fingeren på pulsen, når det kommer til udsatte unger. Forældre ville kunne lære lidt om, hvordan (nogle) unge piger tænker og opfører sig. Så jeg kan kun sige: LÆS DEN.

På bogens bagflap er der informationer, om hvordan man kan få hjælp fra RedenUng, hvis man selv er ude i køb og salg af sex. Se mere på deres hjemmeside Redenung.dk.

Jeg har også læst en anden af Helles bøger, og den kan også anbefales. Læs min anmeldelse her.

Hvis du mangler lidt at læse i, kan du kan bl.a. købe Helles bøger her (Reklamelink).

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram