Hjemmelavet mors dags gave

13. maj 2020 2 Af Kreative Pips

Min mor har ALTID været en stor støtte for mig, og især efter jeg blev skilt. Hende og min far er altid klar til at hjælpe mig og støtte mig. Det er oftest dem, som passer mine børn, hvis jeg er væk med arbejdet. Og derfor skal min mor naturligvis forkæles med en gave til mors dag. Jeg vil allerhelst lave noget selv, men jeg har været lidt tom for ideer (og jeg har stadig ikke lært at hækle haha). Så det blev en kombineret købt og hjemmelavet mors dags gave.

Hjemmelavet gavekurv

Jeg overvejede først at bestille en kurv hos Hjertekurven (Reklamelink), for de har virkelig mange fine kurve til mors dag. Men så så jeg en af mine yndlingsflasker med bobler hos Rema, og så besluttede jeg mig for at støtte de lokale butikker og lave min egen gavekurv. I Rema fandt jeg også min mors favorit Rittersport med rom og rosiner. I vores lokale Skjold Burne købte jeg en lækker sort rabarberte. Sidst men ikke mindst købte jeg lidt lækker chokolade hos vores lokale Peter Beier.

Det hele er pakket ind i en lækker lyserød æske fra min fødselsdagsgave (en virkelig lækker gaveæske fra Rituals “The Ritual of Sakura” (Reklamelink)). Det lyserøde silkepapir er fra en af mine månedlige Goodieboxe (Reklamelink) – ja herhjemme bliver alt gemt og det er perfekt til egne, hjemmelavede gavekurve 🙂

Hjemmelavet net

Sidst men ikke mindst har jeg syet et net eller en mulepose til min mor. Det burde selvfølgelig have været lyserødt for at passe til resten af gaven. Men nej det skulle være lysegrønt/lime grønt for at passe til campingvognen. Da mine forældre købte deres nuværende campingvogn, skulle de også købe noget ekstra tilbehør til køkkenet. Tilfældigvis var der en masse limegrønt på tilbud, og siden er der næsten gået sport i at finde limegrønne ting til vognen. Jeg syede også to lækre patchworktæpper til vognen for nogle år siden. Derfor blev nettet limegrønt 🙂

Jeg har skåret motivet med tekst og campingvognen på min Silhouette Cameo. Du kan se min fremgangsmåde her, hvis du selv bakser med din skæremaskine. Husk, at hvis du laver et billede med tekst, skal du spejlvende INDEN du skærer, så teksten bliver rigtig på strygevinylen. Spejlvending findes i fanen Objekt.

På Pinterest har jeg en tavle med ideer til skæremotiver og tekster, som jeg måske en dag får lavet. Indtil videre er de gemt på Pinterest. Og du kan se hvad jeg ellers har lavet på min Silhouette Cameo her.

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram