Boganmeldelse – Frejas Tårer

23. april 2021 0 Af Kreative Pips

Jeg har læst og anmeldt bogen Frejas tårer af Martin Holsmlykke. Bogen er tredje og sidste bog i serien om det umage detektivpar Christopher Kingo og Isabella Luz. Anmeldelsen af de to første bøger finder du her.

Bogen Frejas tårer er modtaget til anmeldelse.

Fakta om bogen:
Titel: Frejas tårer
Forfatter: Martin Holmslykke
Udgivelsesdato: 23. april 2021
Forlag:  panterpublish.dk

Fra bogens bagside læses:
I røgen fra håndgranaten mærker Isabella efter, om hun har alle lemmer, før hun vender sig mod Christopher. Hvem prøver at dræbe dem?
I jagten på de sidste to nøgler og Frejas hemmelighed må Christopher forlade sin hverdag med børnehave, madpakker og legeaftaler for sin datter Carla på fem år. Men under overfladen lurer farerne, for hvem dræbte Carlas mor Ditte for fem år siden? Og hvem bliver det næste offer?
“Frejas tårer” er sidste bind i trilogien med det umage detektivpar Christopher Kingo og Isabella Luz.
For Isabella er det nødvendigt at finde Frejas hemmelighed, frodi hun stadig tror på kampen for ligestilling. Det placerer hende og Christopher midt i det endelige opgør mellem de asatroende Frejas katte og Det hemmelige broderskab af kristne mænd. Hvem vinder kampen mellem kønnene?
“Frejas tårer” er en nervepirrende krimi med inspiration fra Dan Brown.

Min anmeldelse af Frejas Tårer

Lige som de to foregående bøger er tempoet tårnhøjt, men det er nemt at finde rundt i personerne og historierne. Sproget er flydende og farverigt. De mange bipersoner og -historier gør det hele mere fyldigt. Hvor de to første bøger tydeligt lagde op til en efterfølger, afsluttes alle historierne i denne bog. Uden at afsløre for meget, synes jeg, at de mange løse ender bindes i en stor smuk sløjfe – men først til allersidst.

Jeg synes, bogen er rigtig god, og jeg kan varmt anbefale at læse den. Den holder konstant spændingen, så jeg blev nødt til lige at læse endnu en side, og så en til. Plottet er veludført og gennemtænkt, og det var slet ikke til at forudsige, hvad der ville ske i næste kapitel. Præcis som det skal være i en krimi. Og de mange malende beskrivelser af byer og steder i Europa og USA gør, at jeg følte jeg var der. De glatte sten på Færøerne, nede på Galløkken strand og langt ude på landet i USA. Jeg følte, jeg var der, og det gjorde historien meget levende. Kort og godt: LÆS DEN 🙂

Læs mine andre anmeldelser her.

Bogen kan købes hos de fleste boghandlere, f.eks. hos Saxo (reklamelink).

Rigtig god læselyst.

Følg mig på Bloglovin’PinterestFacebook og Instagram