Boganmeldelse – Panik i parken

12. juni 2021 0 Af Kreative Pips

Oliver og jeg har læst og anmeldt bogen “Panik i Parken” af Karsten S. Mogensen.

Bogen “Panik i Parken” er modtaget til anmeldelse.

Panik i Parken

Fakta om bogen:
Titel: Panik i Parken
Forfatter: Karsten S. Mogensen
Udgivelsesdato: 1. juni 2021
Forlag: DreamLitt

Fra bogens bagside læses:
Der er EM-finale i Parken, og Danmark skal spille. Tim og hans far skal se kampen. Men da hans far bliver forsinket, må Tim gå i forvejen alene.
På tribunen får han øje på Jens fra klassen. De to har aldrig rigtig talt sammen, og nu skal de sidde ved siden af hinanden. Hvordan skal det gå?
En alvorlig opringning fra Tims far vender imidlertid op og ned på alt. Tim og Jens skal sammen prøve at stoppe en lurende katastrofe…

Vores anmeldelse af Panik i Parken

Oliver er begyndt at læse en del i skolebussen på vej til og fra skole, og han læste denne bog på en enkel dag. Han synes, det er en ok bog. Men han forstod ikke helt, hvad panikken handlede om. Han er vant til at læse serien “Koldt blod”, som er mere dramatisk og uhyggelig, så måske det spiller lidt ind.

Og så bemærkede Oliver, at der er en fodbold-bombe på forsiden, men det er ikke noget som indgår i historien. Så det skuffede ham. Men en fin bog, som sagtens kan læses igen.

Fodbold feber

Herhjemme er vi ikke rigtig ramt af fodboldfeber, men det er nok fordi vi er en håndbold familie 🙂 Men måske hvis Danmark pludselig går videre, så skal vi da nok følge liiiidt med.

Til håndbold VM i 20219 lavede jeg en flagranke med alle Danmarks modstandere i kampen om VM guldet. Du kan finde flagene her.

Under VM i år var Oliver i hjemmeskole, og det var en svær tid for ham. Han var i gang med udredning, og han syntes hjemmeskole var svært (fordi det er svært at holde koncentrationen med ting, han finder kedeligt :)). Derfor fik jeg ideen til at lave noget VM-hjemmeskole, og det har jeg nu opdateret til en EM-version.

Du kan printe min version helt gratis lige HER.

Eller du kan lave din egen version med de ting, dine børn synes er sjovest. Måske skal de tegne spillertrøjerne? Finde holdets målscorer? Eller den ældste spiller på holdet? Der er masser af muligheder for en sjov og lærerig tid med fodboldfeberen. Og hvis du vil gå all-in kan du finde et rigt udvalg af pynt til fodboldfesten her hos Purple & Pink (reklamelink).

Hvis du som jeg ikke er den store fodboldfan, vil du måske hellere bruge tiden på en god bog. Og hvis du mangler inspiration, kan du finde mine mange boganmeldelser her.

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram