Hjemmelavet kirsebærtræ i perler

Hjemmelavet kirsebærtræ i perler

30. august 2021 0 Af Kreative Pips

Hvis du er på Instagram eller Facebook, kan du vist ikke være i tvivl om, når kirsebærtræerne blomstrer med deres smukke pink blomster i løbet af foråret. Jeg synes, det er det smukkeste syn! Da jeg lavede min forhave for en håndfuld år siden, overvejede jeg et kirsebærtræ derude. Men min gartner (aka min far) syntes, det ville blive for stort – OG han vidste godt, at der er en vis sandsynlighed for at han vil blive inddraget, når det skal beskæres. I stedet for fandt vi et mindre træ, som hedder kojou no mai. Og det blomstrer også super fint – men jeg savner et fint pink kirsebærtræ. På instagram så jeg Hama lave de fineste kirsebærblomster i HAMA miniperler, og det har jeg simpelthen kopieret. Så nu har jeg lavet et hjemmelavet kirsebærtræ i perler. Det vokser ikke, skal ikke beskæres og så er det altid i blomst – whats not to like 🙂

Vejledning til mit hjemmelavede kirsebærtræ i perler

Grenene har jeg fået af min far, da jeg bad om nogle grene til fastelavnsris. Jeg syntes grenene var lidt for store, så jeg droppede ideen og havde så bare grenene liggende i haven. Men så kom denne ide til mig.

Jeg har sat grenene ned i et Pringles rør, som jeg har skåret kortere. Jeg har rørt beton (jeg bruger en stolpebeton fra Jem&Fix, som jeg sier for at få de store sten væk) og hældt ned i Pringles-røret. Husk at banke det ned i en flade, så der ikke er luftbobler. Grenene har så stået i nogle dage, mens betonen tørrede. Herefter kunne jeg nemt klippe et hak i Pringles røret, og så fjerne det fra betonen.

Jeg har lavet blomsterne på en sekskantet plade. Blomsterne er strøget og herefter limet på grenene med min limpistol.

Mønstret til perleblomsten kommer fra HAMA’s instagram, og hver blomst består af følgende farver:
nr. 82 Blomme – 1 stk.
nr. 48 Pink – 6 stk.
nr. 2 creme – 6 stk.
nr. 95 pastelrosa – 54 stk.

Jeg prøvede at holde styr på antallet af blomster, men ved bare at det er omkring 500 stk. Så jeg har brugt en del poser perler. Både den lille sekskantede plade og alle HAMA mini perler er købt hos Rito (Reklamelink), som har et stort og bredt udvalg af materialer til kreative projekter. Jeg har endda måtte bestille ad flere omgange, da jeg lige undervurderede, hvor mange blomster jeg skulle bruge til mine grene.

Rosa sommerhusstemning

Sidste år syede jeg en masse i rosa farver, fordi jeg drømmer om mit eget lille sommerhus. Og hvis jeg en dag får det, skal det fyldes med rosa nuancer. Da drømmen pt ikke lige er inden for rækkevidde, laver jeg i stedet sommerhusstemning i min dejlige have. Især her ved min aftenkrog, hvor kirsebærtræet står, har jeg gjort klar med lidt rosa sommerhusstemning. Jeg har nemlig syet endnu et lækkert patchworktæppe og denne gang i rosa nuancer. Så kan jeg sidde i aftensolen, selv når det ikke er så lunt. Så er det bare at sidde og putte under tæppet.

Rituals (Reklamelink) har den lækreste serie med kirsebærblomster, kaldet sakura. Den findes i mange forskellige skønhedsprodukter og endda også den lækreste grønne te, men i pink indpakning. Det er SÅ meget mig!

På sommerferien købte jeg også et bonsaitræ med lyserøde blomster. Det står og pynter i min stue, men mon ikke det skal med, når jeg en dag får opfyldt min drøm om et sommerhus. Det kan i hvert tilfælde sagtens holde til ikke at blive vandet, for det er lavet af LEGO klodser og er en del af deres nye bontanik serie.

Har du hjemmelavet pynt i din have? Eller LEGO indendørs? Jeg elsker at få gode ideer til pynt, så vil gerne høre hvordan du skaber hygge i din bolig.

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram