Boganmeldelse – Stilhedens ekko

Boganmeldelse – Stilhedens ekko

4. april 2022 0 Af Kreative Pips

Jeg har læst og anmeldt bogen “Stilhedens ekko” af Katja Ranvits.

Bogen “Stilhedens ekko” er modtaget til anmeldelse.

Bogen er nr. 3 i serien om Cecilie Knudsen, du kan læse min anmeldelse af den første bog i serien her. Og anmeldelsen af nr. 2 finder du her.

Fakta om bogen
Titel: Stilhedens ekko
Forfatter: Katja Ranvits – se hendes hjemmeside her.
Udgivelsesdato: 4. april 2022
Forlag:  Superlux

Fra bogens bagside læses:

“‘Jeg er enhver mors mareridt’, grinte han og lagde an til at skyde billeder af troperegnens hidsige temperament, alt imens noget grufuldt inden i ham var ved at blive vakt til live.”
I København er Cecilie travlt optaget af at planlægge sit bryllup til politimanden Lars. På Korfu er Ana og Rhea i gang med at forberede deres studieår i USA. Og i Florida får Clay besøg af sin onkel Jim, der har en gave med.
De tre skæbner er på overfladen ikke tæt forbundne, men vil alligevel kollidere på brutal vis.

Stilhedens ekko er tredje og sidste bind i serien om Cecilie Knudsen. En serie, der bearbejder menneskets skyggesider.

Min anmeldelse af Stilhedens ekko

Jeg er vild med de første to bøger i trilogien, og endnu engang imponerer Katja mig. Bogen er velskrevet og den læser nærmest sig selv. Det var svært at lægge bogen fra mig, så det blev sent, før jeg havde læst bogen færdig. Men den var så spændende, og jeg var bare nødt til at læse videre og videre. Og så lige et par sider til.

Persongalleriet er rigt og godt beskrevet, så jeg følte, jeg kendte og forstod især pigerne. Historien er realistisk, og samtidig modbydelig og grusom, og flere gange løb det mig koldt ned af ryggen. Endnu engang mærkede jeg Cecilies angst komme krybende. Og jeg forstår slet ikke, at Katja kan skrive så malerisk og detaljeret med de gruopvækkende episoder. Jeg bøjer mig i støvet, og bliver nødt til at kalde hendes bog fænomenal! Læs den!

Du kan finde alle mine boganmeldelser her.

Følg mig på Bloglovin’PinterestFacebook og Instagram