Hjemmelavede fødselsdagsinvitationer

Hjemmelavede fødselsdagsinvitationer

23. juni 2022 0 Af Kreative Pips

Min kære mor fylder 60 år til august, og det skal fejres. Jeg har selvfølgelig tilbudt at lave invitationerne. Min mor ønskede farven blå, og så kom jeg med nogle forskellige forslag og så valgte hun det, hun bedst kunne lide. Og faktisk var både hende, min far, min kæreste og jeg enige om, hvilke hjemmelavede fødselsdagsinvitationer som var pænest.

Endnu en gang har jeg anvendt mit hjemmelavede papir – du kan sagtens købe en kopi i PDF-format, bare send mig en mail med hvad der skal stå på papiret og hvilken farve (RGB) du ønsker.

Kortene er meget samme stil som mine studenterkort – det må vel nærmest være mit signatur-kort 🙂

“60” er skåret på min Silhuette Cameo med samme fidus, som min nytårspynt for et par år tilbage. Det fif kan du finde her. Hvis du ikke har en skæremaskine, kan du også skære det i hånden med kniv og skæreplade. Dét gjorde jeg for 10 år siden, da min mor blev 50 år. Den gang var der nemlig også hjemmelavede fødselsdagsinvitationer. Der ønskede hun rød, men min stil i kortlavning har ikke ændret sig meget.

Der er noget imponerende over at se 20 ens kort ligge på havebordet. Den opmærksomme vil se, at satinbåndet er mørkere på de øverste to rækker end på de nederste to rækker. Sådan er det, når man som mig har en masse gammelt krea-grej på lager. Og derfor kunne jeg ikke få præcis den samme farve til den anden halvdel af kortene.

Kommende begivenheder i familien

Efter nogle “sløve” år med runde fødselsdage i familien, vil de de kommende år falde i stribevis. Min moster, dernæst min bror og jeg, min onkel, mine kusiner og min svigerinde. Og så begynder konfirmationerne også at komme, så jeg kan rigtig få klippeklistret til familiens store begivenheder.

Når jeg sidder ved spisebordet og klipper, inviterer jeg altid børnene til at være med. Vi finder pap, klistermærker, glimmerlim og alt muligt andet frem, og så kan de ellers gå amok. Det handler ikke så meget om at de får skabt noget brugbart, men mere om at vi hygger os og at de bruger deres kreativitet. Børnene skal tids nok lære at tænke i kasser og firkanter, så jeg håber at de kan vedligeholde at tænke kreativt og udfolde deres ideer.

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram