Nemme puder til drengeværelset

Nemme puder til drengeværelset

1. juli 2022 0 Af Kreative Pips

En nem og hurtig måde at skabe forandring på, er med puder. Det er nemt og hurtigt at skifte puderne eller måske bare pudebetrækkene. Mine to drenge er nogle rigtige hygge-trolde, som elsker at ligge i deres senge og se tv eller YouTube. Derfor syede jeg nogle nye pudebetræk og købte nye puder til dem. Herunder kommer nogle af mine ideer på nemme puder til drengeværelset.

De her puder er syet uden lynlås. De er derfor både nemme at sy og nemme at skifte ud. Jeg har valgt at bruge ensfarvet stof og så dekorere med strygevinyl.

Vejledning til mine nemme puder

Jeg køber ofte puder i IKEA, og denne pude er 65×65 cm. Jeg har klippet stoffet 65 cm i hele stoffets bredde. Begge de korte ender er bukket om og syet.

Jeg har sat nåle i midten af begge langsider og så målt 30 cm ud på hver side. Det er indenfor dette felt, at strygevinylen skal sættes.

Jeg har fundet et billede af Harry Potter via Google, og så har jeg anvendt denne metode til at lave det til en skærefil. Jeg har endnu ikke helt styr på det med at lave strygemotiver i flere farver, så jeg har først skåret hele motiver i sort, fjernet lynet og så skåret lynet i guldglimmer folie. Først er det sorte strøget på stoffet, og derefter er glimmer-lynet strøget på.

Når motivet er strøget på, er det tid til at sy puderne sammen. Læg stoffet med bagsiden nedad, fold stoffet op ved de nederste nåle. Sæt nåle fast i siden. Fold herefter toppen af stoffet ned til nålene. Sæt nåle fast i begge sider. Jeg syr gerne siderne med min overlocker, men du kan også bruge din almindelige symaskine.

Oliver er stadig meget, meget vild med Harry Potter. Derfor har jeg nu syet to Harry Potter puder til ham. Både den lille på 50×50 cm i Harry Potter stof fra Selfmade (tidligere Stof & Stil), og den store med silhuetten af Harry.

De to andre drenges puder

Mathias er min lille spasmager, og derfor syntes jeg, at hans puder skulle være til den sjove side. Han fik derfor en med #HYGGE og en med teksten “Even Batman listen to his mom”. Der har jeg også strøget først det sorte på og derefter guldglimmeret.

Tristan er min lille gamer-dreng, og han ELSKER Fortnite. Vi er så småt i gang med at indrette hans værelse, og jeg gør meget for, at han føler sig hjemme i mit hus. Derfor overraskede jeg ham for nylig med en pude lige i hans stil, og faktisk var Oliver og ikke mindst kæresten liiidt misundelige 🙂

Puden er 50×50 cm, og trykket er skåret i selvlysende strygevinyl købt i Selfmade (tidligere Stof & Stil). Vinylen smeltede lidt hurtigere end almindelig vinyl, men den lille fejl ses kun af mig.

Jeg har et par ideer til nogle julepuder, men tiden er pt ikke til at få afprøvet ideerne. Men det vil i hvert fald give mig muligheden for at lidt glimmer ind i stuen – kæresten har nemlig sagt at stuen er glimmerfrit område (men det er bare for en lille stund hehe).

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram