Boganmeldelse – Jægerens skygge

Boganmeldelse – Jægerens skygge

14. oktober 2022 0 Af Kreative Pips

Jeg har læst og anmeldt krimien “Jægerens skygge” af Mona Hawthorn Andersen.

Bogen “Jægerens skygge” er modtaget til anmeldelse. Bogen er nr. 2 i serien om drabsefterforskeren Sophie. Du kan læse min anmeldelsen af seriens begyndelse her.

Fakta om bogen:
Titel: Jægerens skygge – nr. 2 i serien
Forfatter: Mona Hawthorn Andersen
Udgivelsesdato: 8. juli 2022
Forlag: Mellemgaard

Fra bogens bagside læses:

En ung kvinde bortføres fra sit hjem i Aalborg ved højlys dag. Hendes lig findes i en park og bærer mærker efter tortur, der er udført gennem flere dage. Ofret viser sig at have en forbindelse til rockerbanden Lucifer’s Devils. Bandemedlemmer og pårørende til den unge kvinde afhøres, men alle spor i efterforskningen ender blindt. Kort efter bortføres endnu en kvinde. Hun har ligesom det første offer modtaget dødstrusler på offentlige steder.   En mands oplevelser under Anden Verdenskrig har afgørende betydning for sagen. Men han vil ikke findes. Drabsefterforsker Sophie Liv Kristophersen trænger sammen med sin makker, Thor, ind i det mørke, der omgiver efterforskningen. Det viser sig, at der før i tiden har været flere ofre. Sophie møder sin egen fortids dæmoner, mens hun hvirvles dybere ind i sindet på seriemorderen.   Jægerens skygge udgør en selvstændig fortsættelse til I Guds skabte billede og skildrer samfundets mest skræmmende afkroge. 

Min anmeldelse af Jægerens skygge

Endnu en spændende roman fra Mona Hawthorn Andersen. Endnu en gang følger vi politiefterforskeren Sophie som skal opklare endnu en række skræmmende forbrydelser. Samtidig finder vi også ud af flere detaljer om Sophies barndom på børnehjemmet, som har gjort hende til den hun er i dag.

Sideløbende med nutidens historie, fortælles historien om en politimand under anden verdenskrig. Min hjerne kørte på højtryk, men jeg kunne ikke gennemskue, hvordan historierne hang sammen. Først til allersidst afsløres gerningsmanden. Plottet er endnu engang virkelig gennemarbejdet, så historien er spændende.

Historien er letlæselig og jeg var underholdt fra første side til sidste side. Jeg kan varmt anbefale at læse Monas bøger. I min efterårsferie skal jeg i gang med at læse seriens 3. bog “Fange til døden”.

Monas bøger kan købes i boghandlere eller på nettet, f.eks. her (Reklamelink)

Jeg håber, du også får tid til at læse i efterårsferien.

Følg mig på Bloglovin’PinterestFacebook og Instagram