Boganmeldelse – Fange til døden

Boganmeldelse – Fange til døden

23. november 2022 0 Af Kreative Pips

Jeg har læst og anmeldt krimien “Fange til døden” af Mona Hawthorn Andersen.

Bogen “Fange til døden” er modtaget til anmeldelse, og er tredje bog i serien. De to andre anmeldelser kan findes her.

Fakta om bogen:
Titel: Fange til døden – nr. 3 i serien
Forfatter: Mona Hawthorn Andersen
Udgivelsesdato: 11. juli 2022
Forlag: Mellemgaard

Fra bogens bagside læses:
På en regnvåd mark i Nordjylland opdages resterne af et menneske. Under opgravningen af skelettet finder politiets teknikere flere lig. Få dage senere ligger en psykiater død i en grøft. Drabsefterforsker Sophie Liv Kristophersen og hendes kolleger søger at opklare forbindelsen mellem ofrene og føres til et opholdssted for anbragte unge, hvor fatale hemmeligheder sætter dagsordenen.   
To år tidligere blev en ung mand, Tyler, bortført fra Disneyland i USA. Han blev holdt fanget af mænd, der gjorde ham klar til et nyt liv. Et liv, hvor han ville blive tvunget til at udholde skrækkelige pinsler. Tylers kidnapning og Sophies efterforskning af drabene fletter sig sammen i et kapløb med tiden, da det viser sig, at antallet af ofre i denne sag er langt større end først antaget.   
Fange til døden udgør tredje bind i krimiserien om Sophie Liv Kristophersen og handler om utænkelige overgreb begået mod unge mennesker.  

Monas bøger kan købes i boghandlere eller på nettet, f.eks. her (Reklamelink)

Uddrag fra bogen:
Han drak en slurk vand fra vandhanen, kastede endnu et blik på sig selv i spejlet, da han mærkede en pistol mod tindingen. Han stivnede. Registrerede stanken af dyreafføring, før han fik øje på de to mænd, som han havde set på vikingeudstillingen. Deres landlige påklædning forklarede stanken.   
De beordrede ham lydløst til at gå ud af toilethuset og bevæge sig imellem dem hen mod parkens udgang. Hele vejen ud af Disneyland overvejede Tyler chancerne for at flygte fra mændene, alt imens panikken intensiverede sit greb om ham. Knivskarpe jag strålede fra hovedet ned i nakken ved følelsen af det hårde stål fra pistolen mellem skulderbladene.    

Min anmeldelse af Fange til døden

Dette er endnu en spændende krimi fra Mona Hawthorn Andersen. Vi følger endnu en gang efterforskeren Sophie og hendes team, mens de skal opklare, hvorfor der ligger mange lig på en mark i Jylland. Udover at følge efterforskningen følger vi også med i hele teamets liv og følelser.

Personerne har en god dybde, og jeg har lyst til at lære dem bedre at kende. Historien er igen gennemarbejdet og er virkelig spændende. Især de sidste 100 sider slugte jeg råt. Jeg kan varmt anbefale bogen, ligesom de to andre i serien.

Og jeg kan med glæde fortælle at seriens nummer fire lige er udkommet – og mon ikke den også kommer på bloggen 🙂

Hvis du mangler input hvad du skal læse i de mørke vinteraftener, kan du finde alle mine boganmeldelser her.

Til sidst vil jeg bare ønske dig GOD LÆSELYST – og du er altid velkommen til at skrive til mig, hvis du er stødt på en god bog, som du bare mener jeg SKAL læse. Jeg søger ALTID nye bøger.

Følg mig på Bloglovin’PinterestFacebook og Instagram