Boganmeldelse – Jul i det gamle røde hus

Boganmeldelse – Jul i det gamle røde hus

26. november 2022 0 Af Kreative Pips

Jeg har sammen med mine drenge læst og anmeldt julekalenderen “Jul i det gamle røde hus” af Else Haaf.

Julekalenderen “Jul i det gamle røde hus” er modtaget til anmeldelse.

Fakta om bogen:
Titel: Jul i det gamle røde hus
Forfatter: Else Haaf
Udgivelsesdato: 8. september 2022
Forlag: Skriveforlaget

Fra bogens bagside læses:
Ude på landet, tæt ved en skov, ligger der et gammelt faldefærdigt rødt hus med rødt tag. Der har ikke boet nogen i huset i mange år, bortset fra en 224 år gammel husnisse på loftet, der hedder Nisolaj. Han er en rigtig gnavpot med stærk ordenssans – og så har han helt glemt, hvordan man er nisse.

Men snart er freden forbi, for lige om lidt flytter Familien Lojf ind med larm og kaos, og det kommer til at vende op og ned på alt i det gamle røde hus. Og da skovnissen Flor også dukker op, varer det ikke længe, før Nisolaj må vænne sig både til rod, prutter og snavs, men også til sjov, ballade og tryllerier over det hele.

Vores anmeldelse af Jul i det gamle røde hus

Mine tre store drenge på 9, 11 og 13 år har nydt at lytte til mig læse julekalenderen op. Vi har læst den, når vi var ude og køre en tur i bilen, eller når vi sad og kreahyggede ved spisebordet. Lillebror på knap 3 år, syntes mest bare det var irriterende, at jeg læste op og han derfor skulle tie stille.

Både børnene og jeg syntes, at afsnittene har en passende længde, i forhold til at holde koncentrationen og til at kunne nå det i en travl hverdag. Og historien er skrevet på et godt sprog, så alle børnene blev fanget af historien og gerne ville høre mere om de to nisser og hele familien Lojf.

Julekalenderen indeholder alle de vigtigste ting. Historien indeholder nemlig familiehygge, børn der tror på nisser og magi og så selvfølgelig de nisser som laver ballade og trylleri. Så den er fyldt med hygge og magi, lige som julen skal være.

Vi kan varmt anbefale bogen, og du kan bl.a. købe den her (Reklamelink)

Jeg læser og anmelder en masse bøger, og de kommer her på bloggen løbende. Du finder alle mine boganmeldelser her.

Jeg vil ønske dig rigtig god læselyst og glædelig 1. søndag i advent.

Følg mig på Bloglovin’PinterestFacebook og Instagram