Fastelavnspynt af toiletruller

Fastelavnspynt af toiletruller

17. februar 2023 0 Af Kreative Pips

Fastelavn er lige om hjørnet, og måske mangler I lidt pynt. Eller måske mangler I en lille hyggelig aktivitet i regnvejret Det eneste du skal bruge er tomme toiletruller og maling – gode tusser kan også bruges i mangel af maling. Og med de to ting kan du lave nem og fin fastelavnspynt af toiletruller.

Fastelavnspynt af toiletruller

Små kroner af toiletruller

Klip toiletrullen over på midten. Klip hakker i den ene kant, så det ligner en krone.

Mal kronen med guldfarvet maling. Jeg køber det altid i Søstrene Grene. Det er billigt og der er mange farver at vælge imellem.

Når malingen er tør, pyntes kronerne med små pailetter, glimmerlim eller lignende.

Kronerne hænges op med sytråd.

Fastelavnskrone af toiletruller

Serpentiner af toiletruller

En anden nem slags fastelavnspynt af toiletruller er serpentiner. Du tager en tom toiletrulle og så klipper du den til en lang strimmel. Efter jeg havde klippet den, malede jeg den pink på ydersiden. Man kan også male på indersiden, eller pynte med glimmerlim, klistermærker eller andet pynt.

Fastelavnspynt af toiletruller

I både Tiger og Søstrene Grene fås både maling og en masse forskellige pynteting, så de er ofte et besøg værd, hvis du planlægger at lave noget kreativitet alene eller med børnene.

På nettet handler jeg ofte hos Rito (Reklamelink), da de har et stort og bredt udvalg inden for mange forskellige slags kreative hobbyer.

Hvis du vil se mine andre ideer til fastelavn, kan du finde dem her og alle indlæg med udklædning finder du på dette link.

Følg mig på Bloglovin’PinterestFacebook og Instagram