Frække bryster som sangskjuler

Frække bryster som sangskjuler

12. maj 2023 0 Af Kreative Pips

Jeg har lavet mange sangskjulere med især fodbold, men også mange andre sportsgrene. Det har jeg lavet en vejledning til her. En anden af mine klassikere inden for sangskjulere er uden tvivl, dem med brysterne. Dem har jeg også lavet en del af. De tager lidt tid at lave, men er ellers også rimelig simple. Og de frække bryster som sangskjuler vækker stor glæde for især festens mandlige deltagere, og måske en smule rødme hos konfirmanden (eller fødselaren).

Sådan laver du frække bryster som sangskjuler

Materialer:
Trylledej (mel, salt og olie) – internettet bugner af opskrifter på trylledej
Fimo i hudfarvet og i brun – det kan bl.a. købes her (Reklamelink)
Blonder og satinbånd
Skotøjsæske (eller anden æske)
Maling og anden pynt til æsken

Du skal lave to boller af trylledej (saltdej), og de skal bages i 3-4 timer afhængig af størrelsen. Når de er kølet af, tager du hudfarvet fimoler og ruller helt tyndt ud. Så dækker du hvert bryst med det hudfarvede stykke fimoler. Til brystvorten bruges en lysebrun fimoler, hvor du laver en lille tynd rund cirkel og en lille kugle. Når brysterne er færdigdekorerede med fimoler, skal de bages igen, så fimoleret hærder.

En bred sort blonde sættes over brysterne, som limes fast på låget af skotøjsæsken. Skotøjsæsken kan males i lige den farve, du ønsker. Og æsken og brysterne kan pyntes med satinbånd eller andet pynt – kun fantasien sætter grænser.

Til de fleste fester hører også fint indpakkede gaver og et kort. Og for mig er et håndlavet kort bare prikken over i’et på sådan en dag. Og jeg har stort set altid lavet kort af pap og papir. Inden for det sidste år har jeg opgraderet min papirhobby med stempler og dies, og det giver et endnu finere udtryk på de håndlavede kort. I menuen øverst på siden finder du punktet Papirklip (under DIY), alternativt kan du under punktet “højtider” finde forskellige festlige højtider, hvor kort, pynt og andet er grupperet efter den enkelte højtid.

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram