Boganmeldelse – Under andre omstændigheder

Boganmeldelse – Under andre omstændigheder

19. oktober 2023 0 Af Kreative Pips

Jeg har læst og anmeldt romanen “Under andre omstændigheder” af Sanne Udsen.

Bogen “Under andre omstændigheder” er modtaget til anmeldelse. Bogen er en selvstændig fortsættelse af “Men nok om det“, som jeg fornylig har skrevet en boganmeldelse af.

Fakta om bogen:
Titel: Under andre omstændigheder
Forfatter: Sanne Udsen
Udgivelsesdato: 1. september 2023
Forlag: Forlaget Brændpunkt

Fra bogens bagside læses:
Efter Caroline overraskende er blevet gravid med den charmerende Oliver, er hun overbevist om, at der faktisk er et liv efter de fyrre. Men hvordan er det liv så?

Olivers ekskones navn står tatoveret på hans arm, og Caroline opdager, at grænsen mellem at være den gode og den onde stedmor er hårfin. Hun bliver mindet om, at hun jo faktisk godt kunne lide sit gamle liv, hvor hun havde lidt plads for sig selv og tid til at fokusere på arbejdet. Og så er der det der med, at hun ikke må drikke vin.
Det hjælper heller ikke at iagttage, hvordan den unge ejendomsmægler ser på Oliver, når de lige skal nå at finde et sted at bo sammen, før Caroline har termin.

Familieidyllen, som Caroline netop havde turdet forestille sig, synes at være truet fra alle kanter.

Min anmeldelse

Lige som i bogen “Men nok om det”, kan jeg genkende rigtig meget i mit eget liv. Det at skulle opbygge en relation til bonusbørn, bo på lidt plads og så have ønsker til ændringer på arbejdspladsen. Det hele var så fint beskrevet og vakte bare så meget genklang.

Historien viser Carolines usikkerhed i forhold til Oliver, i forhold til bonusbørnene og i forhold til arbejdspladsen og de overordnede. Jeg sad selv med en usikkerhed i maven, da jeg læste historien. Og den vækkede min egen usikkerhed fra da jeg lærte mine bonusbørn at kende. Det er nemlig ikke bare lige til, og det er ikke sikkert, at børnene bare sådan lige accepterer dig fra dag 1. Så der er en masse følelser omkring det at skulle være bonusmor, så jeg synes det er et rigtig vigtigt emne at bringe med i historien.

Jeg kan rigtig godt lidt historien, og jeg håber der kommer en efterfølger. For jeg vil gerne læse mere om Caroline og hendes liv, da det er så genkendeligt til mit eget.

Hvis du mangler en bog du skal læse i løbet af efteråret, kan du dykke ned i mine mange anmeldelser lige her. Jeg har flere bøger liggende klar til læsning og anmeldelse, så jeg kan love der kommer flere anmeldelser de kommende uger.

Følg mig på Bloglovin’PinterestFacebook og Instagram