3 års fødselsdag

24. marts 2012 0 Af Kreative Pips

Så er min store dreng allerede blevet 3 år. Og om få timer skal han fejres af familien og venner med boller og kage 🙂

Jeg har bagt både lyse og grove boller, kakaokage og en lagkage. Kakaokagen er pyntet med glasur og lidt tekst med fondant. Bogstav- og taludstikkerne fik jeg af mit arbejde, så det er første gang jeg bruger dem, og jeg opdagede hurtigt at øvelse gør mester (eller i hvert fald bedre :))

Lagkage

Lagkagen er med red velvet bunde (1 portion gav 2 bunde), chokoladecreme (½ liter fløde opvarmes og hældes over 150 g mørk chokolade, som senere piskes til skum/creme) og bananer. Altså i torsdags sagde Oliver, at hans lagkage skulle være med bananer og hvidkål!! Men børn skal jo heldigvis ikke altid have deres vilje 😀 På toppen af lagkagen er der hvid og lidt grøn glasur og fondant-tekst. På siden er der smurt flødeskum og drysset med hvid chokolade, som er farvet med blå madfarve.