Appelsincupcakes med chokolade-creamcheese frosting
Jeg har eksperimenteret lidt med nogle forskellige opskrifter, og det er der kommet disse lækre cupcakes ud af 🙂
Dejen (24 stk. alm str.)
125 g smør
250 g sukker
2 æg
225 g mel
2 tsk bagepulver
3/4 dl vanilleyoghurt
1,5 dl friskpresset appelsinsaft (svarer ca. til 2 appelsin)
reven skal fra 2 appelsiner
Smør og sukker piskes godt sammen. Æggene tilsættes 1 af gangen, og der piskes grundigt. Bagepulver, appelsinskal og mel blandes sammen, og det blandes i dejen skiftevis med yoghurt og appelsinsaften. Kagerne bages i ca. 18 min ved 200 grader i alm. ovn.
Chokolade-creamcheese-frosting (til ca. 20 kager)
200 g flødeost naturel
40 g blødt smør
100 g mørk smeltet chokolade (let afkølet)
reven skal fra 1 appelsin
Flormelis (jeg brugt ca 2/3 af en pakke, dvs. 340 g)
Pisk ost og smør ensartet sammen med appelsinskallen. Tilsæt chokoladen lidt af gangen. Når massen er ensartet tilsættes flormelis til man har den rigtige konsistens, hvor frostingen kan holde formen.
Jeg har sprøjtet frostingen med 1M tyllen og pyntet med guldglimmer og 1 knækket orangestang fra Toms.
Mums, de ser altså rigtig lækre ud :o)
Kh Sabrina
tak 🙂
Uhm, de skal prøves ved lejlighed.
Gør det 🙂 Min mand ELSKER dem, og han er ellers ikke meget for frosting 🙂
Nøjs de ser gode ud 🙂
🙂