Piratfødselsdag #2 – piratskibskage

24. marts 2015 6 Af Kreative Pips
I søndags var jeg ude og spille to håndboldkampe, og det var hårdt for vi var ikke så mange. Og 5 af os spillede to kampe, så vi var godt trætte til sidst. Da jeg kom hjem, sov Mathias, og x’en var ved at læse godnathistorie for Oliver. FEDT, tænkte jeg for så kunne jeg jo bare smide mig på sofaen – men NEJ – jeg skulle jo ‘lige’ bage en kage. X’en kørte hurtigt hjemad, og jeg fik hurtigt rørt kagen sammen og smidt den i ovnen. Da jeg tog den ud af ovnen, ventede jeg lidt, inden jeg tog den ud af formen, men det gik helt i smadder! Jeg var helt smadret og udmattet, så orkede bare ikke det scenarie! Heldigvis tog jeg mig sammen og havde ingredienser til en ny kage. Den fik noget længere i ovnen (ca. 30 min længere end i opskriften!!!), og den blev god 😀

I går skar jeg den ud og smurte den op med min egen choko-orange-creamcheese-frosting, og pyntede med diverse slik og chokolade.

Alle børnene og de voksne i børnehaven var vilde med kagen – både udformningen og smagen, så det var en succes, og jeg glæder mig til at gentage den igen senere på ugen.

Kageopskrift og vejledning til kagen har jeg fundet her
Den ødelagte kage går ikke til spilde, for en ægte sørøver skal da have ROMkugler 🙂