Marcipan-konfekt med blodappelsin Cointreau

3. januar 2019 0 Af Kreative Pips
Julen er slut, et nyt år er begyndt og hverdagen er næsten igang. Mine drenge begynder i skole i dag, mens jeg har valgt at holde et par ekstra fridage, så jeg skal først ind på job på mandag. Jeg har længe trængt til ferie, og de her ekstra dage, som endda er uden drengene, skal bruges på hygge i eget selskab, håndbold, måske lidt venindehygge, lidt shopping (er ved at indrette nyt soveværelse og nyt kreaværelse) og så lidt mere hygge.

I december hyggede jeg mig med varm kakao med flødeskum, og jeg har flere gange hældt et shot af pebermynteshoten/juleshot i, og det er bare mums, når man som jeg elsker after eight og anden pebermyntechokolade. Da jeg så lavede mit sædvanlige marcipanbrød med appelsin og cointreau, fik jeg ideen til at prøve varm kakao med cointreau. Chokolade og appelsin er nu altså også en ret så lækker sammensætning! Denne jul var min cointreau med blodappelsin, men jeg syns nu den smagte som den plejede 🙂

Ingen tvivl om at der næste jul er varm kakao med cointreau med lækkert appelsin-marcipan-brød til. Mega mums 🙂 Opskriften på marcipanbrødet kan findes her.

Følg mig på PinterestFacebook og Instagram