Påske-krea i børnehøjde

15. april 2019 0 Af Kreative Pips

– Dette indlæg indeholder affiliate links (reklamelinks)

Påsken står for døren, og hvis der er noget jeg sætter pris på, er det flot pynt fra børnene. De laver stadig en del kreative ting i SFO’en, men vi elsker også at krea-hygge herhjemme. Og vi har virkelig fået taget vores nye krea-værelse i brug med en masse hyggelige projekter. Fordelen ved at have et helt værelse dedikeret til det kreative er, at vi kan stoppe midt i noget uden at skulle rydde op. Så kan vi spise aftensmad, og så vende tilbage til vores hyggelige lille boble.

Jeg har endnu ikke fået vist vores nye værelse frem, for der står stadig et par af ekskærestens flyttekasser og roder. Jeg tror desværre ikke, at han henter dem foreløbig. Men jeg må få dem flyttet for en stund, så jeg kan fremvise vores lille hule. Jeg er SÅ glad for det rum nu, og især Mathias bruger det en del. Det er bare så skønt, når en af drengene spørger, om vi ikke skal gå derned og hygge.

Påskeæg i perler

Sidste år lavede jeg de mest simple hvide påskeæg i perler, men jeg fik aldrig vist dem frem. Jeg er jo desværre “last minute girl”, så da de endelig var færdige, var påsken for længst overstået. Æggene har derfor ligget på mit sybord lige siden. For nylig fik jeg taget billeder, og nu skal de snart op og hænge.

Enkle hvide påskeæg i perler

Syede påskeæg

Sidste år syede jeg de her fine æg i stof, og nu har jeg videreudviklet lidt på dem. I stedet for at sy på æggene, har Mathias og jeg brugt de fine pastelfarvede tusser (reklamelink) til at tegne og skrive påsketing på æggene. Æggene skal tørre i ca. 6 timer, inden de fikseres med strygejernet.

Tegnede påskeæg
Mine og Mathias’ æg
Mine påskeæg hængt op på min gren i stuen

Påskekrea med på tur

Hvis man som mig godt kan lide at rejse i ferierne, men ikke vil gå glip af alle de mange kreating man kan lave, er der behov for noget nemt børnekrea. I år har jeg fundet (og købt) de her to æsker fra CC Hobby (reklamelink). Det gode ved de her æsker er, at ALT er med. Selv en lille tube lim til at lime øjnene på med.

Et andet bud på noget sjovt krea for børnene er Pixel Hobby (reklamelink). Det er lige som perler, bare mindre og så sidder de små pixel fast på pladen, så man har ikke behov for et strygejern. Vi har brugt en stor del af dem vi fik i efteråret, så jeg har lovet snart at købe nogle sorte og hvide samt flere plader.

Hvad har du med at kreative ting, når du holder ferie?

Følg mig på Pinterest, Facebook og Instagram