Nytår 2019/2020

30. december 2019 0 Af Kreative Pips

Året synger på sidste vers, og for første gang i mit liv skal jeg til kæmpe fest nytårsaften. Jeg glæder mig til at holde nytår i selskab med min tidligere kollega og en masse andre festglade mennesker. Men det betyder også at jeg intet skal gøre klar til nytårsaften. Alligevel har jeg (som altid) bagt kransekage til mine forældre. Jeg elsker virkelig kransekage, og det er en af de bedste ting ved nytårsaften. Lige som sidste år brugte jeg igen Biancas lækre opskrift.

Nytår kransekage

Jeg lavede igen en halv portion af Biancas kransekagemasse, og den delte jeg i tre. En blev helt almindelig kransekage dog med ruby chokolade (rester fra mine solbærhjerter) og bordeaux dust fra Mill & Mortar. Anden del blev til Biancas appelsinstykker med nougat og den sidste del blev med en stribe pistaciemasse. De to sidste har begge mørk chokolade i bunden og royal icing på toppen.

Nytår kransekage

Kransekage er dejligt, men god hjemmebagt kransekage er bare mega lækkert. Og det står godt både til mousserende vin og til en god kop te, f.eks. denne champagnebrus fra Teacup.

Her på falderebet vil jeg ønske jer alle et rigtig godt nytår, må I nyde aftenen i selskab med dem I holder mest af og med en masse lækker mad og drikke. Jeg håber I kommer godt og sikkert ind i det nye år, og at 2020 bliver jeres år <3 Jeg kan godt love, at bloggen her stadig vil være fyldt med kage, syning, bøger og en masse andet. I januar begynder vi renovering/makeover af Olivers værelse, og så skal jeg udvikle min syning med nye symønstre. Så jeg lover at der stadig vil være masser af liv her 🙂

Godt nytår 2020

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram