Fødselsdagskager

10. februar 2020 2 Af Kreative Pips

I dag har min tvillingebror og jeg fødselsdag, og det fejrede vi med familien i går. Min bror stod for brød og pålæg, mens jeg sørgede for drikkevarer og selvfølgelig kagen 🙂 Det blev til en tal-kage, romkugler og så har kollegaerne i dag fået after eight mini cupcakes.

Tal-kagen

Lige som med min første tal-kage, har jeg bagt en Matilde-kakaokage som bund. Cremen er også som min første, dog med nogle flere hindbær:

200 g flødeost
2 dl fløde
1 spsk. flormelis
250 g hindbærpuré

Tal-kage

Det er en frisk creme, og man kan evt. tilføje mere flormelis, hvis man ønsker den sødere. Cremen rakte til begge tal. Jeg har pyntet med miniskildpadder, toffifee, dronningemandler og små pink sukkerkugler. De lyserøde chokoladehjerter er lavet af resterne fra min lyserøde konfekt.

Romkugler

Da jeg havde skåret chokoladekagen ud, blev der 650 g kagerester. Der blev tilsat lige under 2 dl æblemos og 4 tsk romessens, og så blev der ellers rørt romkugledej. Jeg trillede til små, mundrette romkugler og trillede dem så i kokos, frysetørrede hindbær og sukkerkrymmel. Det er bare nemt, hurtigt og simpelt. Og ikke mindst en sikker vinder:)

Tal-kage
Jeg har printet bogstaver ud i str. 450 fra word, og brugt dem som skabelon
Romkugler
Lækre små romkugler

After eight cupcakes med pebermyntemousse

En af mine kollegaer havde i julen en after eight julekalender, så hver eneste dag op til jul fik hun et lækkert stykke pebermyntecholade. Da jeg så så denne opskrift på Facebook, blev jeg nødt til at tagge hende i den. Og hende og en anden kollega var straks friske på at være prøvekaniner.

I stedet for at bage store cupcakes, valgte jeg at bage dem i miniformat. En del af mine kollegaer vil alligevel kun have et lille stykke, og samtidig kunne jeg nøjes med at bage én portion. Jeg kunne ikke få fat i Dr. Oetkers vanillemousse, så jeg har brugt den fra Odense Marcipan. Den var virkelig nem at lave, så jeg kan godt se mig selv skyde genvej med den lette løsning en anden gang 🙂

After eight cupcakes

Jeg har pyntet med nogle pebermynte-kugler, som jeg fandt i Normal. Der var lige præcis nok kugler til dem i bradepanden, så jeg blev nødt til at smage den uden pynt. Det var en lækker og frisk mundfuld.
Og så er min bror og jeg da vist også blevet fejret til fulde 😀

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram