Fastelavnspynt i perler

20. februar 2020 2 Af Kreative Pips

Om bare få dage er det fastelavn. Normalt pynter jeg ikke så meget op, men jeg synes mit hus blev så tomt og kedeligt ude foran, da julepynten røg ned. Så nu har jeg lavet noget mere fastelavnspynt i perler – Månedens ide #15 var nemlig også fastelavnspynt.

Begge ideer ligger på mit HAMA fastelavns-board på Pinterest. Kronen kan ligeledes findes hos Anja Takacs.

Fastelavnsmaske

Masken er lavet på to firkantede plader, som er klipset sammen. Jeg har brugt følgende farver (tal i parentes er HAMA farvekoden):
Lilla (07)
Lyslilla (45)
Lyserød (06)
Stribet lilla/lyserød

Fastelavnsmaske i perler

Derudover har jeg brugt nogle blandede satinbånd og noget gavebånd i guld. Det hele er sat på masken i det ene hjørne. Der er sat sytråd i masken, så den kan hænge på husmuren.

Fastelavnsmaske i perler
Min fastelavnsmaske fanget i en sjælden solstråle 🙂

Kattedronningekrone

Kronen fylder tre store firkantede plader. Jeg har brugt farverne:
Lilla (07)
Lyselilla (45)
Lysegul (43)

Kattekrone i perler
Mig med min hjemmelavede kattedronningekrone

Hvis du nu er blevet inspireret til at lave dit eget fastelavnspynt i perler, kan du hos Rito.dk (Reklamelink) finde perler, plader og alt hvad du ellers skal bruge.

Kattekrone i perler
Kronen er sat udenfor og pynter sammen med min lyskæde og fastelavnsmasken

Mine drenge har i år valgt at genbruge tidligere års udklædninger, så jeg har heldigvis ingen stress over at skulle sy kostumer. Hvis du mangler inspiration, kan du finde mine mange udklædninger her. Der er ingen tvivl om at den ternede Ninja fra sidste år pt. er et af mine mest populære indlæg 🙂

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram