Halloweenkrans med perlefigurer

4. oktober 2020 2 Af Kreative Pips

Halloween er blevet et hit hos mine drenge, og det er vokset år for år. Det betyder selvfølgelig også, at jeg gør mere og mere ud af dekoration, pynt og (u)hyggen. Jeg kan ikke huske, hvor jeg har set ideen, men tror det er hos skønne Julie. I sommers fik jeg lavet en masse små perlefigurer med inspiration fra min HAMA tavle på Pinterest, og nu har jeg så endelig fået lavet kransen færdig. Håber det kan inspirere dig til selv at lave en halloweenkrans med perlefigurer.

Du kan finde inspiration til forskellige halloweenfigurer her.

Min halloweenkrans med perlefigurer

Jeg købte flere halmkranse, da jeg i vinters købte ind til min julekrans. Her til halloween har jeg brugt nogle sorte rib-rester og limet på kransen med min limpistol. Herefter har jeg pyntet med satinbånd i orange og lilla. Med det lilla bånd har jeg lavet en lille løkke til at hænge kransen op med.

De mange forskellige figurer er limet på med limpistol, og så var kransen færdig. Jeg har allerede hængt kransen ud på min hoveddør. Jeg synes, det er lidt mørkt og gråt for tiden. Derfor syns jeg, at det pynter med sådan en fin og farverig krans på døren.

Halloween slikposer ala corona

Til halloween sidste år så jeg på instagram nogen have brugt de fineste celofanposer, og jeg skyndte mig at bestille lignende små cellofanposer med halloweenmotiv på Wish. Og det er jo helt perfekt til i år med corona og øget fokus på hygiejne. Poserne ankom lige omkring nytår, så det er ikke sikkert du kan nå at få dem frem, hvis du bestiller nu. Men ellers kan du finde fine slikposer her hos Purpleandpink (Reklamelink).

Jeg har pt. 31 færdige slikposer klar til, hvis der kommer børn og ringer på. Jeg synes, det er svært at afgøre, hvad man skal gøre. For skal børnene have forbud mod at fejre denne sjove dag, eller skal de have lov at gå ud, og så forvente (håbe) at folk er gode til at overholde corona-reglerne? Min plan er at pynte op (ala sidste år), og så sørge for at spritte ringklokken af flere gange. Og så er det MIG, der giver børnene slikposerne, så de holder fingrene for dem selv. Hvad tænker du at gøre på denne dag?

I denne tid med corona synes jeg, at det er endnu vigtigere at hygge for og om børnene. Mine drenge synes i hver tilfælde, at det er svært med alle de mange forskellige restriktioner og aflyste begivenheder. De er endda også begrænset i hvem de kan lege med i frikvarterer og SFO-tiden. Derfor har jeg planer om, at lave forskellige halloweenting i ugen op til halloween. Hvad det helt præcis bliver til, afhænger lige af overskuddet og arbejdsmængden efter efterårsferien.

Har du sjove, (u)hyggelige planer for halloween?

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram