DIY valentinskort med sommerfugle i teposer

11. februar 2021 0 Af Kreative Pips

Lige om lidt er det valentinsdag, og jeg elsker ideen om at forkæle dem jeg elsker. Og det er især vigtigt at fortælle dem du elsker, at du elsker dem. Det skal man nu gøre HVER dag og ikke kun på valentinsdag! Men nu nærmer valentinsdag sig, så her er en DIY på valentinskort med søde sommerfugle i teposer. Jeg var heldig, at jeg havde nogle røde teposer fra Fredsted. De er nemlig fyldt med fine små hjerter, som passer perfekt til dagens tema <3

Du kan finde vejledning til at folde stjernen her.

Sommerfuglene laves ud af 3 teposetrekanter. Dem kan du se, hvordan man folder i dette indlæg. Herunder kan du se, hvordan de tre ens dele foldes:

De tre dele kan sættes sammen på to forskellige måder, og det giver to forskellige sommerfugle. På de lyserøde sommerfugle er de tre dele skubbet helt sammen, mens de andre er limet sammen, så de får lidt mere sommerfugleform.

Materialer til kort:

Pap – jeg bruger A4, som jeg deler i to
Mønstret papir – her fra Tiger (tror jeg), men Rito (reklamelink) har også et stort flot udvalg.
Dobbeltklæbende tape (reklamelink) til at sætte det mønstrede papir fast med – det bliver så meget pænere med tape end med lim!
Lim til at lime teposerne sammen med, og til at lime dem på kortet
Glimmerlim (reklamelink) til at pynte kanterne på papiret med
Posca tusser (reklamelink) til at tegne følehornene med

Jeg håber du er blevet inspireret af mine valentinskort med sommerfugle i teposer. Så er det store spørgsmål bare: Hvem skal du sende en kærlig hilsen til?

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram