Påskeæg med marcipan

21. marts 2013 4 Af Kreative Pips

For et par uger siden, var jeg så heldig at modtage en pakke fra Odense Marcipan. Så da jeg havde fri i går, og derfor holdt Oliver hjemme, lavede vi en masse påskeæg med marcipan og forskelligt fyld.

Påskeæg med marcipan og forskelligt fyld

Appelsin-crunch:
Vi smeltede 25 g sukker med 25 gram mandler, som jeg hakkede, da det var kølet af. Det blandede jeg i marcipanen (tog bare lidt på gefüll). Og så overtrukket med mørk chokolade.

Hyldeblomst med hvid chokolade og guldglimmer:
Opskriften er fra Odense Marcipan – jeg har stadig en del af den hjemmelavede hyldeblomstsaft fra i sommers, så den brugte jeg :o) Og så hjælper det altid med et fint drys glimmer ovenpå chokoladen.

Nougatkrokant:
Opskriften er fra Odense Marcipan – jeg har overtrukket med mørk chokolade og lavet lidt mønster med lidt lys chokolade.

Pistacie:
Jeg har opskriften fra denne blog. Jeg har overtrukket med mørk chokolade og fintmalede pistacienødder. Jeg brugte ikke salt, som i den oprindelige opskrift.

Påskeæg med marcipan

Den eneste ulempe med pakken fra Odense Marcipan, er at der var alt for lidt marcipan 🙂 Ville gerne have prøvet nogle flere af Odense’s egne opskrifter af påskeæg med marcipan samt denne opskrift med passionsfrugt.

Jeg smagte på æggene i går aftes, og jeg synes rigtig godt om dem med lidt knas i, da det ellers godt kan blive lidt for sødt. Men det kan jo aldrig gå helt galt, når man leger med chokolade, nougat og marcipan! 🙂

Produkterne er sponsoreret af Odense Marcipan

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram