Øf øf et mudderbad

27. april 2013 0 Af Kreative Pips

I dag har jeg holdt en krea-hygge-lørdag med nogle dejlige veninder 🙂 Vi var min svigerinde, min kusine samt to gode veninder (den ene er Iben). Og udover det kreative, skulle vi naturligvis også snakke og spise kage. Og for lidt over en uge siden, fik jeg denne besked fra min kusines kæreste :

Og derfor måtte jeg da straks efterligne den kage. Jeg valgte at bage denne lækre chokoladekage (obs! STOR portion!) og lavede så noget chokoladeganache a 400g mørk/lys chokolade og 200 g varm fløde. Min chokolade smeltede ikke helt, men synes faktisk, at det blev godt alligevel. Derudover brugte jeg 13 (ja TRETTEN) Kitkat!!!! Og vupti stod kagen færdig:

Cookies i min mega mussel opsats er Mette Blomsterbergs limecookies, og de er altså også lækre (der er i hvert fald ingen tilbage i min kagedåse….)

Jeg fik syet to ting færdige til min svigerindes søde mor, og så ville Oliver lege med perler, så jeg fik lige kreeret disse to ugler efter et billede, jeg for længe siden har printet fra Google.

Og her til aften har jeg fået syet endnu et par hagesmække i en lækker forårsgrøn tekstil voksdug 🙂 Jeg skal i hvert fald også lige have syet et par stykker til Mathias, til når vi tager til Italien 🙂

Håber også I nyder den forlængede weekend? :o)