Flytteri #1

25. februar 2019 2 Af Kreative Pips

Som jeg nævnte i forrige indlæg har jeg brugt en masse tid på at flytte rundt. Og det gælder både her på bloggen, og lidt herhjemme. Jeg har længe gået med tanken om eget domæne, og i november fik jeg endelig købt www.kreativepips.dk.

I sidste weekend fik jeg endelig tid til at få styr på overflytningen. Jeg havde lidt udfordringer med teknikken, men jeg er med i den bedste Facebook gruppe, hvor alle er super gode til at hjælpe. Samtidig bruger jeg en bog jeg nævnte i sommers, da den hjælper rigtig godt selvom jeg har blogget i 7,5 år. Jeg har fået opdateret nogle få af mine mange, mange indlæg, men der er lang vej igen. Så de gamle indlæg vil løbende gennemgå en opdatering bl.a. med links osv.

Soveværelset

I november flyttede vi også rundt herhjemme. (Eks)kæresten havde svært ved at bruge sit musikstudie, som var inde på mit syværelse. Han havde behov for at kunne ryge, mens han lavede musik. Dét harmonerede ikke rigtig med mine stofbunker. Derfor snakkede vi længe om, hvordan vi kunne flytte rundt, så der var plads til vores hobbyer. Vi blev enige om, at flytte soveværelset ned på syværelset, og så blev det tidligere soveværelse til musikstudie. Jeg har ingen billeder af, hvordan det første musikstudie så ud, men det krævede en del arbejde at få det gjort til et pænt soveværelse!

Klargøring af væggene

(Eks)kæresten har sat lydisolerende skum på væggene, og det var hængt op med MEGET stærk tape. Det var et ret hårdt arbejde at få fjernet fra væggene. Jeg kom først i gang med det i julen, da (eks)kæresten og jeg var gået fra hinanden. Men det føltes MEGA fedt at lave noget fysisk arbejde, og jeg malede helt selv!

Fine, nymalede vægge

Flytte rundt betyder også ny seng

I forbindelse med flytteriet, smed vi min gamle seng ud. Jeg har haft den siden min Nørrebro lejlighed, og så de 9 år i huset. Den var gammel, og så var den alt for stor til det nuværende soveværelse. I begyndelsen af januar fik jeg min nye seng leveret, og jeg er SÅ glad for den. Jeg var ikke rigtig tilfreds med (eks)kærestens madrasser i min gamle seng, de var ligesom for bløde.

Billedhylder fyldt med drengenes kunst

Sengen er 140 cm bred (den gamle var 180 cm), og den er købt på tilbud i Jysk. Der var lidt ventetid på hovedgærdet, og siden har jeg også fået hængt en lampe op på væggen. Jeg har også helt selv hængt billedhylder op, og det har jeg tidligere bedt min far om hjælp til. MEN JEG KAN SGU SELV! Det er Mathias, som har malet både 1001 paladset til venstre og det grønne billede med rensdyret. Det aflange billede af den kinesiske mur er købt på et kinesisk marked i Beijing i 2003. Guldlysestagerne er fra Jysk, og “get naked” og lyskæden med glimmer er købt i Netto.

Patchwork sengetæppe

I lidt over to måneder har jeg arbejdet på et sengetæppe til min nye seng. Jeg kan godt lide at skabe “ro” i værelset, og især fordi det samtidig er mit syværelse vil jeg gerne at det ser lidt pænt ud, når jeg får gæster. Samtidig ELSKER vi bare tæpper herhjemme:) Jeg har skåret alle 108 firkanter ud med rullekniv og lineal, det giver bare et flottere resultat end at klippe firkanterne ud.

Det færdige tæppe

Forsiden er næsten udelukkende lavet ud fra hvad jeg havde på lageret. Jeg købte lidt i Lübeck og har tilføjet den lyselilla fra Stof & stil. Bagsiden er lyslilla fleece også fra Stof & stil. Jeg er bare SÅ glad for mit nye soveværelse. Det giver mig i høj grad den ro, jeg har behov for. Der skal stadig ikke så meget til for at vælte mig psykisk, men jeg kæmper, og derfor er min søvn og ro vigtig for mig.

Mit nye sengetæppe på min nye seng i mit nye soveværelse

Jeg har syet mange andre tæpper og de kan ses under taget “tæppe“. Du kan se min vejledning på at sy patchworktæpper her.

Følg mig på Pinterest, Facebook og Instagram