En sundere hverdag

5. august 2019 0 Af Kreative Pips

Ovenpå bruddet med min ekskæreste ved juletid, besluttede jeg mig for en sundere hverdag. Jeg var ked af de kilo som var kommet på, efter mit flotte resultat for nu 2 år siden. Jeg kom i gang med at løbe i juleferien, og så var det jo jeg kom til skade med min fod. Min fod gjorde, at jeg ikke kunne motionere i et par måneder, og så ramte stressen mig.

De sidste tre måneder er det gået fremad både med foden og med psyken, og nu er jeg klar til at blive den bedste version af mig selv.

Ferie-træning

Sundhed og træning

Oliver havde et træningsprogram fra håndboldtræneren med på ferien. Og jeg bakker ham 100% op, så jeg var med ham ude og løbetræne en håndfuld morgener, og vi fik også klaret et enkelt styrketræningspas eller to. På campingpladsen var også en kunststof fodboldbane til 5-mandsbold, og det passer perfekt med målene for håndbold. Så vi fik også øvet en masse skud på mål, hvor min far stod på mål (han har stået på mål i mange år, ligesom min mor også har).

Sundhed og træning
Nem og tilgængelig frugt- og grøntsagsfad

Da jeg kom hjem, blev jeg noget overrasket over at have tabt 800 g fedt i løbet af ferien. Jeg har trods alt fået brød, vin og is næsten hver dag. Men vi har også spist masser af grønt og gået en masse. Det gav mig lige lidt ekstra motivation til at komme i gang med en sundere hverdag igen.

Hjemme fra ferie

Sundhed og træning

I går vejede jeg mig igen, og der var sørme røget yderligere 500 g fedt i den forgangne uge. Jeg har tænkt over maden jf. indlægget fra juni, og samtidig begrænsede jeg hygge-spisningen (og ingen vin og sodavand pånær lidt til familiefødselsdagen lørdag). Og det belønnede sig! Jeg nåede også en enkel løbetur lørdag morgen i mine nye shorts fra shapeit.dk (reklamelink).

Mit fokus er på at få nok vand, samt at minimere sukkeret. Hellere lidt men godt! Det kræver lidt planlægning at fokusere på sundere mad, men det gør en hverdag med to drenge og fire ugentlige træninger (to for hver dreng) også, så det kræver ikke mere. Når jeg har styr på maden, skal jeg også igang med at se på hvordan jeg får mere motion ind i hverdagen. Heldigvis vil begge drenge gerne gå ture (og fange Pokemons), eller cykle på biblioteket med mig.

Men først skal vi lige nyde den sidste ferieuge. Og der har drengene ønsket at lede efter kæmper samt lege med kusinerne herhjemme. De resterende dage kommer nok til at gå med film, bibliotekstur, krea-hygge, LEGO-bygning samt masser af nærvær.

Følg mig på Pinterest, Facebook og Instagram