Barselsgave med Dumbo

19. august 2019 5 Af Kreative Pips

I torsdags blev jeg faster for tredje gang, og det blev igen til en sød lille pige. I går var jeg så oppe og besøge dem på hospitalet. De er indlagt på neonatal ligesom med deres mellemste pige. Og selvfølgelig havde jeg en fin barselsgave med, og da kønnet var ukendt før fødslen, faldt valget på det skønne grå stof med Dumbo.

Barselsgave med Dumbo
De to bodyer med Dumbo er spotvarer fra Netto.
Barselsgave med Dumbo
Er vild med det søde stof med Dumbo – og det var min svigerinde heldigvis også 🙂

Bukserne er syet efter denne tilgang (bare med lange ben), hvor jeg har brugt et Minikrea (reklamelink) mønster som udgangspunkt.

Barselsgave med Dumbo

Kjolebodyen er fra Ottobre, men jeg kan ikke huske hvilket nummer. Jeg glæder mig meget til at se hende med den på. Pt. har hun jo slet ikke tøj på, når de er indlagt. Og hun er også lidt for lille til str. 62 🙂

Barselsgave med Dumbo
Den sødeste lille nusse/legeklud

Nussekluden er syet ud fra mit eget mønster. Du kan se mine standardmål her. Der var ikke nok til en 30×30 cm klud, så her lavede jeg den ud fra hvor meget stof, jeg havde tilbage. Bagsiden er blød, grå fleece fra mit store grå tæppe. Det ene øre har knitrecellofan i, og så har jeg sat en bidering på. Og så kan lille Filippa vist underholde sig selv lidt tid 🙂 Altså når de lige kommer hjem, og hun bliver lidt større 🙂

Følg mig på Pinterest, Facebook og Instagram