Rosa julehygge

6. december 2020 0 Af Kreative Pips

Siden foråret har jeg haft noget med gammelrosa. Og jeg har stadig en drøm om en dag at købe et sommerhus, som jeg kan style med en masse ting i gammelrosa. Nu har jeg igen fundet de små bomuldsrester frem. Og så har jeg i patchwork syet en gammelrosa tehætte til min lille Bodum tekande. Jeg er helt vild med den! Og jeg er slet ikke i tvivl om at den nok skal komme i brug, mens jeg går efter min drøm om et sommerhus. Og med mine fine nye julekugler, er der dømt ægte rosa julehygge.

Bodum tehætte

Du kan se min fremgangsmåde i det her indlæg, hvor jeg dog syr en kaffefrakke.

Mønstret til min lille tehætte finder du her.

Jeg faldt over de fineste rosa julekugler i Kvickly, og dem kunne jeg simpelthen ikke stå for! Derfor har jeg lavet en lille dekoration med lys og vase fra IKEA, og så de fine rosa julekugler. Ved siden af har jeg endelig fået mit juletræ fra CC Hobby (Reklamelink) i brug. Jeg købte det for en del år siden på et juleudsalg, og nu kom det endelig i brug. Dekorationen står på mine nye kommoder nede ved mit arbejdsværelse og skaber ægte rosa julehygge.

Udover de gammelrosa ting jeg har syet til mit køkken, har jeg også syet lidt forskelligt til min gammelrosa taske fra Michael Kors. Det er bl.a. tandbørsteetui og et lille etui til bind og tamponer. Alt det kan du finde i dette indlæg.

Jeg er gået i tænkeboks med hvad jeg nu skal sy i rosa, og i mellemtiden får jeg syet lidt forskellige julegaver.

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram