Vinglas i perler

Vinglas i perler

28. august 2022 0 Af Kreative Pips

Min mor fyldte 60 år i fredags, og det blev fejret med en frokost for familie og venner i går. Min mor mangler ikke rigtig noget, og vi ved hun mest af alt ønsker at være sammen med os. Derfor har min bror og jeg fundet på at give hende en vinsmagning inklusiv middag og overnatning for hende og vores far. Og så er det planen at min bror, svigerinde samt mig og min kæreste også tager med, og det bliver en hyggelig voksentur. Men jeg synes et gavekort i en kuvert godt kan være lidt kedelig, og med tanke på gavekortet til min mormors 75 års fødselsdag, måtte jeg i tænkeboks. Jeg var ude i noget med perler, mens min kæreste så foreslog en flaskepost med gavekortet i. Det endte med at blive en kombination, og det var en nem og flot gave med vinglas i perler.

Gavekortet

Selve gavekortet er skrevet i word og printet på almindelig kopipapir. Herefter har jeg krøllet det sammen, og så bredt det ud igen. Jeg fulgte faktisk vejledningen, som da jeg lavede sørøver/piratfødselsdag for Mathias. Så får gavekortet et “gammelt” udseende, som passer godt til en flaskepost. Jeg rullede det tæt sammen og puttede det i den tomme vinflaske.

Vinflasken havde fået lidt glimmerlim rundt om etiketten, for at pynte lidt ekstra. Og alle der kender bare lidt til mig, ved jeg ELSKER glimmer.

Vinglas i perler

Jeg syntes, flasken var lidt kedelig i sig selv, så jeg lavede to vinglas i perler. Jeg har brugt farverne lys grå (70), transperant (19) og mørkerød (30). Tallene i parentes er farvekoden til HAMA perlerne.

Samlingen af vingaven

Når glimmerlimen er tør på flasken, kan du lime de to vinglas fast på hver side. Jeg brugte min limpistol, men måske almindelig skolelim også kan bruges. Gavekortet puttes ned i flasken, og så er det klar til at blive pakket flot ind i cellofan.

Jeg havde selvfølgelig også lavet et kort til gaven. Jeg valgte en flot mørkerød som kortets farve, da det matchede godt med resten af gaven. Guldkæderne foroven og forneden er købt for mange år siden i Panduro. Teksten er skåret i skiltevinyl på min Silhouette Cameo. Og sommerfuglen er foldet af tre teposer efter denne vejledning.

Jeg håber indlægget giver inspiration til din egen unikke lav selv vingave. Det er kun fantasien som sætter grænser for hvad gavekortet skal indeholde: en vingave med forskellige flasker vin, en slags hjemmelavet abonnement med en flaske vin hver måned i et år, eller som os med en vinsmagning.

Følg mig på Bloglovin’PinterestFacebook og Instagram