Boganmeldelse – Kager du kender – bare glutenfri

Boganmeldelse – Kager du kender – bare glutenfri

12. november 2023 0 Af Kreative Pips

Jeg har testet og anmeldt bogen “Kager du kender – bare glutenfri” af Karina Baagø.

Bogen “Kager du kender – bare glutenfri” er modtaget til anmeldelse.

Fakta om bogen:
Titel: Kager du kender – bare glutenfri
Forfatter: Karina Baagø
Udgivelsesdato: 1. september 2023
Forlag: Forfatterskabet.dk

Fra bogens bagside læses:
Glæd dig til kager, du kender!
Med denne bog bliver det muligt at bage alle de kendte kager i en virkelighedstro og glutenfri udgave. Bogen kræver intet kendskab til det glutenfrie køkken, og består af nemme opskrifter på klassiske kager – blot med ingredienser uden gluten.

Kager du kender – bare uden gluten.
Kagerne er alt andet end et diætprodukt med anderledes smag, udseende og konsistens. I alle opskrifter er der nemlig lagt vægt på at få den konsistens og smag i kagen, som vi kender og elsker.
Så glem alt om tørre glutenfrie kager og giv dig i kast med alle de kager, du kender – og elsker!

Min anmeldelse

Jeg elsker at bage kager, så da jeg fik muligheden for at teste denne bagebog slog jeg straks til. I min ene søns klasse er der en pige, som er glutenallergiker. Da min søn havde fødselsdag for et par måneder siden, kunne han medbringe de lækreste chokolademuffins, og ALLE i klassen kunne spise dem. Det betød noget for min søn og jeg, men pigen og hendes forældre var MEGET rørte og glade på pigens vegne, at hun ikke skilte sig ud. Dét betød virkelig noget at hun kunne spise det samme som de andre.

Vi har indtil videre testet maxarintærten, chokolademuffins og bærcrumblen, vi skiftede dog bærrene ud med æbler og kanel. Og den æblecrumble var virkelig lækker med en klat iskold flødeskum. Vi skal helt sikkert bage kagerne igen – og resten af opskrifterne skal også prøves.

Så min vurdering og mening er, at det er en virkelig god kagebog med mange lækre opskrifter. Så jeg kan varmt anbefale bog og kager.

Hvis du mangler en bog, du skal læse i løbet af vinteren, kan du dykke ned i mine mange anmeldelser lige her. Jeg har flere bøger liggende klar til læsning og anmeldelse, så jeg kan love der kommer flere anmeldelser i løbet af de kommende måneder.

Følg mig på Bloglovin’PinterestFacebook og Instagram