Danish Wedding Cookies

21. august 2019 8 Af Kreative Pips

Kender du Danish Wedding Cookies? Jeg har heller aldrig hørt om dem, før end jeg så en æske med dem i oktober sidste år. Jeg var til møde i Garmisch i Tyskland, hvor jeg boede på den amerikanske militærbase dernede. En eftermiddag snusede jeg rundt i basens lille supermarked, og der havde de en masse æsker stående fremme. Jeg blev nysgerrig og googlede de her Danish Wedding Cookies – eller oversat til danske bryllupssmåkager. Jeg fandt en amerikansk opskrift og har nu langt om længe fået bagt dem.

Danish weeding cookies
Mine er ikke så flade som dem på æskerne

Opskriften er fundet her, og herunder har jeg angivet de danske måleenheder, som jeg anvendte.

200 g mel
1/4 tsk. kanel
110 g blød smør
80 g hakkede pekannødder
80 g flormelis
1/2 tsk. vaniljeekstrakt

Kagerne bages ved 205 grader i 10-12 min. og kagerne trilles i flormelis, når de er kølet lidt af.

Danish Wedding cookies
De to champagneglas fik jeg (vi) i bryllupsgave fra hotellet, hvor vi holdt vores bryllup. Glassene er fra Baltic Sea Glas
Danish Wedding cookies

Lørdag d. 21. august 2010 havde jeg den mest fantastiske bryllupsfest, men ægteskabet holdt desværre ikke – måske fordi vi ikke havde de her Danish Wedding cookies til festen 🙂

Følg mig på Pinterest, Facebook og Instagram