Mathias 8 år #1

18. september 2019 1 Af Kreative Pips

Om 1 uges tid fylder min lille Mathias 8 år. Det er en kliche, men hold op hvor tiden flyver, når man har børn. Vores weekender er fyldt op med håndbold, og derfor har jeg i holdt familiefødselsdagen tidligere end normalt.

Hele familien var inviteret til boller og kage. Og jeg har jo et problem med at begrænse mig med kage. Men det er jo fordi jeg synes det er sjovt at udføre sjove kageideer, som jeg finder på Pinterest. Jeg bagte bl.a. de her skønne blå cookiemonster macarons og Danish Wedding Cookies, som Mathias er ret vild med.

cookiemonster macarons

Jeg bagte også Skyr-kanelsnegle fra MK magasinet august 2019 samt Ferrero Rocher fra bogen “Mindre mavefedt“.

Mindre mavefedt
Hindbærtærte
Mathias havde også bestilt hindbærtærte

Som altid var bordet pyntet med vores LEGO fødselsdagskage med et stort flot 8-tal – og kagen får lov at blive stående indtil den skal pynte på morgenbordet i næste uge.

LEGO fødselsdagskage

I næste uge skal vi også en tur i svømmehallen med klassens drenge. Det er noget Mathias længe har ønsket sig, og det er bare en super nem måde at fejre børnefødselsdag på.

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram