Flere mor/datter kjoler

29. november 2019 0 Af Kreative Pips

Jeg har syet flere mor/datter kjoler – de første kan du se lige her.

På søndag skal min lille niece døbes, og derfor har jeg jo for længe siden syet en ny kjole til mig selv. Jeg tænker at tage den grå på med en grå blazer og nye stilletter. Jeg har også syet en lille kjolebody til lille Filippa, og nu har min svigerinde spurgt om jeg ikke kunne sy matchende kjoler til de to store piger og en nederdel til hende selv.

Mor/datter kjoler

Nederdelen

Min svigerinde ammer jo lille Filippa, og jeg havde ikke lige mod på at gå igang med at prøve med en ammekjole, så vi blev enige om en nederdel. I foråret lavede jeg jo mit eget nederdele mønster. Denne gang har jeg bare gjort den lidt længere end mine, da det passer bedre til min svigerinde.

Nederdel

De to pigekjoler

Filippa har jo to storesøstre, og de har sagt ja til matchende kjoler. Jeg plejer jo at bruge Minikrea Ranglankjole (reklamelink), men min svigerinde har forelsket sig i ærmerne på kjolebodyen. Så jeg måtte lave mit eget mønster. Jeg brugte stadig ranglankjolen som basis, men blev nødt til at lave almindelige ærmer. Det gjorde jeg ved at lægge et almindelig blusemønter ovenpå ranglankjolen. Til sidst brugte jeg ærmet fra Filippas kjolebody (str. 74) og forlængede det. Det lykkedes ret godt, hvis jeg selv skal sige det 🙂

Vingeærmekjoler
Mine to vingeærmekjoler

Jeg har jo faktisk selv en kjole i samme stof, men har dog lovet IKKE at tage den på. Det ville være sjovt og lidt for matchende haha 🙂

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram