Edderkoppe-romkugle

31. oktober 2020 0 Af Kreative Pips

I dag er det halloween, og mine drenge har læææænge snakket om hvad vi skulle. Selvfølgelig har corona sat en stopper for det meste. Først og fremmest skulle jeg have spillet håndboldkamp mod min svigerinde, men det er jo aflyst. Men som min svigerinde og jeg blev enige om, er der så bare mere tid til halloweenhygge med alle ungerne. Men det er jo også lørdag, og lørdag betyder Den store bagedyst, og det skal selvfølgelig være med hjemmebag. Jeg har derfor lavet en edderkoppe-romkugle, da romkugler er et stort hit hos min tvillingebror, men også hos alle vores børn.

Jeg har brugt min sædvanlige opskrift, men har denne gang brugt en sandkage købt i Fakta. Og derfor har jeg tilføjet 3 spsk. kakao. Jeg har lavet en lille halvkugle som hoved, og en større halvkugle som krop. Overfladen er dækket med chokoladekrymmel købt i Føtex. To røde M&Ms er blevet til øjne, mens lakridssnøre er blevet til ben. Og vupti en nem og hurtig edderkoppe-romkugle.

edderkoppe-romkugle

Hvis du er mere til cupcakes, kan du se min version på edderkoppe-kager her. Og alle indlæg med halloween kan findes via dette link.

Jeg kan også anbefale de her sjove heksefingre, som jeg lavede for en del år siden.

Flagermus i snor

Jeg har lavet en lille smule ny pynt, men ikke meget nu man ikke rigtig kan gøre som normalt. Men en lille uro/ranke med sorte flagermus har jeg da fået op at hænge.

Jeg har via google fundet en fin flagermusetegning og printet den i to forskellige størrelser. Jeg har klippet en stor og tre mindre flagermus i sort filt, men du kan også sagtens lave det i pap. De tre små hænger under den store. For at den store ikke folder helt sammen, hænger den i sytråd i begge vinger.

Halloween coronastyle

I stedet for at gå ud og trick’n’treate har min svigerinde fundet forskellige lege, de fire store børn skal lave. Og de skal selvfølgelig også være udklædte. Jeg tænker også jeg skal være udklædt. Tænker jeg kan tage min Batman nederdel på og så være flagermusheks – det er da lidt uhyggeligt 🙂

Skal du være klædt ud? I så fald hvad er valget faldet på i år?

Lad os håbe, at vi alle næste år kan holde et brag af en fest #skridcorona

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram