Halloween cookies

16. oktober 2020 0 Af Kreative Pips

Jeg elsker at bage, og jeg elsker at spise kage. Og cookies er bare nemme og altid en sikker vinder. Jeg har i mange, mange år brugt den samme lækre opskrift fra TV2. Jeg elsker kombinationen af nødder og chokolade, og så den brune farin der giver en lækker karameliseret smag. Da jeg ledte efter chokoladen i mit skab, faldt jeg over en pakke appelsinskal, og tænkte at det kunne være sjovt at prøve med dem i en cookie. Og de er jo orange, som er en halloween-farve, så det blev ideen til mine halloween cookies.

Hvis du mangler inspiration til lidt halloween pynt, kan du se min halloweenkrans med perlefigurer her.

Min opskrift på halloween cookies

Ca. 20 stk.
150 g hvedemel
1/2 tsk. bagepulver
1 tsk. vanillesukker
1/8 tsk. salt
50 g havregryn
90 g brun farin
120 g sukker
125 g smør, blødt
1 æg
100 g mælkechokolade
100 g hasselnødder
1 pk. appelsinskal

Sukker, brun farin og det bløde smør piskes sammen. Ægget piskes i. Alle de tørre ting blandes og røres i massen. Til sidst blandes den hakkede chokolade, de hakkede nødder og appelsinskalen i. Det er en sej masse, så det kan anbefales at samle massen med hænderne.

Bages i ca. 25 minutter ved 150 grader almindelig ovn.

Du kan se mine andre indlæg om halloween her.

Hvad plejer du at servere til halloween? Jeg har set pølsehorn lavet som mumier, og jeg har selv tidligere bagt småkager som heksefingre. Men hvad skal jeg forsøge mig med i år? I år er halloween jo en lørdag, så der er mulighed for at gøre mere ud af det. Og det bliver formentlig en hyggelig familieaften, for min svigerinde og jeg skal spille kamp MOD hinanden om eftermiddagen. Og så kan vi jo spise sammen om aftenen med min bror og alle børnene. Og det bliver i hvert fald hyggeligt for den af os, som vinder kampen 🙂

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram