Sunde romkugler

15. juni 2019 1 Af Kreative Pips

Som jeg skrev forleden, prøver jeg at finde den gode balance mellem sundhed og lækkerier. Og det er blevet til de her lækre romkugler uden tilsat sukker og andre mindre gode ting. Inspirationen kommer fra denne opskrift, men da jeg ikke kan lide peanutbutter har jeg ændret lidt i opskriften.

Sunde romkugler – dog trillet i sukkerkrymmel 🙂

5 små eller 3 i almindelig størrelse
10 dadler
1 spsk. mandler
2 spsk. havregryn
1½ spsk. bagekakao
3 tsk. romessens
½-1 spsk. vand (afhængig af konsistensen)
1 spsk. Bodylab proteinella (reklamelink) – den fås bl.a. også i Føtex og i Matas (reklamelink)

Sunde romkugler med dadler
Sunde romkugler med dadler

Det hele kommes i en minihakker, indtil det er en ensartet masse. Formes som små kugler og trilles i kokos, sukkerkrymmel eller hvad man nu har lyst til.

Sunde romkugler med dadler
Sunde romkugler med dadler

Følg mig på Pinterest, Facebook og Instagram